2011. január 18., kedd

A kezdet kezdete

Hol is kezdjem? Talán az elején. Úgy 3 éve megfertőzött egy vírus amit úgy hívnak olvasás. Nagyon ragályos és makacs, nekem máig nem sikerül kigyógyulnom.

A viccet félre téve 12 évesen jöttem rá, hogy nem csak kötelezők vannak a világon, és vannak olyan könyvek, amik olvasását élvezni is lehet.(Most elmesélhetném az egész sztorit,hogy hogy volt,mi volt, de szerintem rajtam kívül senkit sem érdekel.) Szóval, mivel elég sokat olvasok az utóbbi években, úgy gondoltam leírom a véleményemet az olvasottakról.(Én is nagyon sok könyves blogot olvasok és tényleg sokat segít az embernek más véleménye.) Újév alkalmából megígértem, hogy idén megcsinálom, és blogot fogok írni.

A lényeg a lényeg, kezdő blogger lévén biztos, hogy lesznek hibáim.Ezekért előre elnézést. Valószínűleg nem minden könyvről fogok bejegyzést írni,de majd még meglátom. Amúgy blog kinézete biztosan változni fog majd, de valahol el kellett kezdenem. :)

2 megjegyzés:

  1. Drukkolok neked és szerintem eddig nagyon jó a blogod. Nem sok tapasztalatom van nekem sem, mivel én is csak idén kezdtem a blogírást.:))
    Sok sikert!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen.Én is nagyon drukkolok a kezdő blogíróknak. :D

    VálaszTörlés