2013. január 23., szerda

Hírek

Cor Leonis

Mindre nyitott oroszlános kiadónk idén sem tétlenkedik,sőt már januárban számíthatunk újdonságokra tőlük:

Syd Field: Forgatókönyvírók munkafüzete
Bár én nem vagyok érdekelt a témában,de aki egy kis ingerenciát érez a forgatókönyvírás iránt annak minden bizonnyal hasznára válhat,a fülszöveg legalábbis biztatóan hangzik :) Megjelenés erre a hétre várható.
Itt bele is lehet olvasni.
És akit jobban érdekel a téma,annak most érdemes ellátogatnia a kiadó könyváruházába,mert a szerző összes művét megvásárlók után hajítanak ajándékba egyet a könyvekben elemzett filmek közül DVD formában. 
Részletek itt.


Karen Chance: A hajnal átka (Cassandra Palmer 4.)
A sorozat rajongóinak örülhetnek,hiszen a hosszú szünet után már nem kell sokat aludni,hogy a kezükbe vehessék a folytatást,hiszen a kiadó január 31.-re ígéri a megjelenést.Akik elsőnek tervezik beszerezni,azok most ráadásképpen 1.999 ft-ért (egy ezressel olcsóbban) előrendelhetik a könyvet január 30.-ig
Itt előrendelhetsz és bele is olvashatsz a kötetbe.
Az 5. rész Holdvadász címmel valószínűleg  a Könyvhétre érkezik majd.



Még a télen érkezik:

Jasper Fford: A Jane Eyre eset (Thursday Next 1.)
A szerzőt és a könyvet nem ismerem sajnos de a cím és a külföldi borító láttán érdekes lehet :)  Annyit azonban tudni lehet,hogy a fordító Tóth Tamás Boldizsár,akinek a Harry Potter könyveket is köszönhetjük magyar nyelven.
Megjelenés : február 15.
A folytatás a Könyvfesztiválra(április 18-21) jelenik meg.Ennek még nincs magyar címe,külföldön Lost in a Good Book néven fut.




A Könyvfesztiválra írják (a kiadó online áruházán) a megjelenését Junot Díaz: Így veszítheted el... valamint Syrie James: Jane Austen elveszett kézirata című könyveknek.

Őszre ígérik az Ördögkatlan(Anna Pigeon sorozat) folytatása az Oroszlánkörmöket is.

Idén érkezik még,de nem találtam hozzájuk időpontot:
Junot Díaz: Oscar Wao csodálatos rövid élete
Karen Marie Moning: Iced - a Tündérkrónikák világából megismert Dani kalandjainak folytatása (ez mindenképpen a beszerzendő listámon van)
Alaya Dawn Jonson: The Summer Prince - ezt sem ismerem,de a a fülszöveg és külföldi borító alapján kíváncsi vagyok rá. Itt van magyar fülszöveg.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése